Nou

« Înapoi la pagina precedentă

Vişin Productiv de Debrecen la ghiveci

Cod: 12915


Se recomandă atât pentru consum proaspăt cât şi pentru prelucrare industrială. Fructul are mărime medie-mare ( 6-7 gr.). Are culoare roşu bordo, cu pulpa semipietroasă, dulce-acrişoară, gustoasă. Pomul este de vigoare mijlocie, cu tendinţe de îndesare. Are productivitate sigură şi excelentă. Se poate culege şi mecanic. Este autopolenizator.
 


Preț: 49 lei
Preţ inițial: 55 lei

  
Perioadă de plantare: martie-noiembrie


  
Perioadă de coacere:
iun - iun
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: puiet altoit de 2 ani, 100/140 cm

  • Groapa de plantare să fie cu puțin mai mare decât ghiveciul inițial în care este livrat.
  • Puieţii proaspăt plantaţi trebuie udaţi foarte bine, iar pământul de la baza tulpinii trebuie puţin bătucit.
  • Vişinul se poate cultiva cu succes pe aproape orice tip de sol.
  • Distanţa minimă de plantare: 4-7 m. Înălţimea la maturitate este de: 3-6 m.
  • În primii 1-3 ani se aplică tăieri de formare a coroanei, din anul 4 se aplică tăieri de întreţinere şi de fructificare, anual de 2 ori:  în februarie-martie şi tăiere de vară în iunie-iulie.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • Dacă observaţi semne de boală la pomi adresaţi-vă unui specialist fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Nou

    Măr columnar Redlane

    Cod: 12808
    Fructele acrișoare au culoarea roz cu supracolorație de bordo. Frunzișul acestui soi este de asemenea de o nuantă de bordo. Atât înflorirea cât și apariția roadelor este extrem de spectaculoasă...
  • Cireş Bigarreau Burlat la ghiveci

    Cod: 12906
    Fructele sunt folosite mai ales pentru consum proaspăt, dar sunt ideale şi pentru prelucrare. Fructele sunt mijlocii - mari, de culoare bordo, pietroase cu gust dulce-acidulat. Pomul are vigoare mare...
  • Castan comestibil

    Cod: 11909
    Arbore impozant cu fructe comestibile. Fructele sunt foarte gustoase, se pot consuma fierte, prăjite sau preparate în prăjituri. Este un desert ideal pentru serile de toamnă. Este sensibil la solul...
1