« Înapoi la pagina precedentă

Agriş Invicta - tufă, la ghiveci

Cod: 13318


Un soi binecunoscut, de această dată la ghiveci, sub formă de tufă, pentru o productivitate mai mare. Fructele sunt mari, eliptice, verzi-gălbui, cu gust dulce acrișor și aromă plăcută la coacere deplină. La sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie se coc boabele delicioase ale acestui soi. Livrăm plante la ghiveci.
 


Preț: 29 lei

  
Perioadă de plantare: martie - noiembrie


  
Perioadă de coacere:
iun - iul
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: plantă la ghiveci

  • Plantele din ghivece pot fi plantate în grădină în orice perioadă a anului, excepţie făcând perioada geroasă când pământul este îngheţat.
  • Săpăm o groapă ceva mai mare decât mărimea ghiveciului şi-o udăm bine de tot.
  • Apăsăm pereţii ghiveciului, astfel încercând să scoatem planta.
  • Nu se curăţă rădăcinile de pământ, se pune planta împreună cu acesta în groapa de plantare, apoi se pune un strat de pământ deasupra şi se udă bine.
  • Necesită suport, în condiţii de secetă se asigură umiditatea corespunzătoare.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • Primăvara se recomandă tăiere de rărire.
  • Dacă observaţi semne de boală la agriş adresaţi-vă unui magazin fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Agriş roșu Hinnonmäki la ghiveci

    Cod: 13317
    Soi cu aspect foarte comercial și cu rezistență ridicată la boli. Este recunoscut pentru aroma fructelor sale, dar de această dată într-o culoare deosebită de roșu-vișiniu. Boabele au pulpa dulce...
  • Sorbus Burka

    Cod: 14046
    O varietate hibridă de scoruș cu origini rusești, care te va cuceri din prima. Este îndrăgit nu doar pentru fructele pe care le produce, ci și pentru aspectul său decorativ. Produce fructe roșii-purpurii...
  • Corn (Cornus mas)

    Cod: 13616
    Alături de mure, zmeură sau afine, coarnele sunt cele mai căutate fructe de pădure. Atunci când sunt coapte, acestea au gust plăcut, dulce-acidulat. Sunt folosite la prepararea de dulceaţă, marmeladă...
0