Nou

« Înapoi la pagina precedentă

Lalele Little Beauty

Cod: 32446


După cum spune și denumirea, această lalea este o mică frumusețe, o încântare în grădina oricui. Petalele cu vârfuri ascuțite, la deschiderea completă a florii par să formeze o stea, cu modele în interior, asemeni unei mandale. Rozul-purpuriu al florii dezvăluie un miez albastru-indigo cu mov, conturat cu alb. Câteva stamine, destul de lungi, încărcate cu polen cărămiziu închis ies în evidență, din inima micii lalele. Fiind un soi pitic, dimensiunea la care poate ajunge la maturitate este de 10 cm, înălțime. Ca amplasament preferă locurile însorite, dar se dezvoltă și la semiumbră. Este parfumată, ceea ce îi conferă un farmec în plus. Pachetul conţine 15 bulbi.
 


Momentan nu este disponibil
Disponibil: 15.08.2020

  
Perioadă de plantare: septembrie - decembrie


  
Perioada de înflorire:
mar - mar
  
Cerinţe faţă de amplasament: Soare, semiumbră

  
Mărimea la livrare: 15 bulbi/ 1 pachet

  • Bulbii de flori se depozitează până la plantare în spaţii uscate, bine aerisite, răcoroase. Desfaceţi pachetul lor pentru aerisire.
  • Adâncimea de plantare: 8-10 cm, distanţa de plantare între bulbi: 10-20 cm.
  • Lalelele preferă solul bine drenat, afânat, în sol foarte umed, compact bulbii se putrezesc.
  • Bulbii de lalele se aşază în sol cu partea ascuţită în sus.
  • Numai atunci se taie partea aeriană când este complet uscată, astfel substanţele nutritive din aceasta se vor depozita în bulb.
  • Bulbii de lalele sunt rezistenţi la ger, nu necesită protecţie de iarnă, doar în cazul în care îi plantăm în ghiveci. Atunci trebuie acoperit peretele ghiveciului.
  • După 3-4 ani bulbii se scot din pământ şi se separă, astfel ei vor da naştere la flori mai mari.

Produse asociate


Produse similare

1