« Înapoi la pagina precedentă

Măr Golden Delicios

Cod: 11102


Soiul Golden este probabil cel mai apreciat şi cunoscut soi de măr dintre toate soiurile galbene. Pomul are creştere mai slabă, dar este foarte productiv. Fructul este de calitate superioară, cu pulpa gălbuie, crocantă, suculentă, pronunţat dulce, slab acidulată, cu gust foarte plăcut. Pomul şi ca polenizator este foarte preţios. Polenizatori: Gala, Idared.
 


Preț: 26 lei

  
Perioadă de plantare: februarie-aprilie / octombrie-decembrie


  
Perioadă de coacere:
sept - sept
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: puiet altoit de 2 ani

  • Groapa de plantare să fie potrivită pentru rădăcini, aprox. 60x60 cm.
  • Rădăcinile trebuie scurtate iar părţile deteriorate, rupte se îndepărtează.
  • Este foarte important ca punctul de altoi să rămână la suprafaţa solului.
  • Puieţii proaspăt plantaţi trebuie udaţi foarte bine, iar pământul de la baza tulpinii trebuie puţin bătucit.
  • Mărul se dezvoltă pe multe tipuri de sol, distanţa minimă de plantare: 2,5-3 m.
  • În primii 1-3 ani se aplică tăieri de formare a coroanei, din anul 4 se aplică tăieri de întreţinere şi de fructificare, în perioada februarie-martie.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • Dacă observaţi semne de boală la pomi, adresaţi-vă unui specialist fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Măr Starkrimson Delicios

    Cod: 11110
    Este un soi cunscut și îndrăgit, cu fructe mari, conice. Coaja este mai groasă, roşie, lucioasă.  Pulpa are culoare gălbuie este crocantă, zemoasă, cu aromă intensă, asemănătoare cu a...
  • Măr columnar Bolero - la ghiveci

    Cod: 12801
    Un măr dulce pentru grădini mici, balcoane şi terase! Este un pom fructifer columnar, compact ce nu depăşeşte în lăţime 30 de cm şi are creştere verticală. Fructele sunt mijlocii, rotund-plate...
  • Nou

    Măr Braeburn

    Cod: 11109
    Un nou soi de iarnă cu rodire timpurie. Fructele medii-mari sunt delicioase având un gust dulce, echilibrat, cu aromă specifică. Pulpa este fermă, crocantă. Se recoltează la mijlocul lunii octombrie...
1