A sosit vara!

A sosit vara şi la fel ca în anii anteriori, în această perioadă suspendăm livrarea coletelor cu plante. Plantele ornamentale, pomii fructiferi şi viţa de vie cresc deja în grădina dumneavoastră, bulbii de gladiole, dalii și crini sunt în plină înflorire iar cele de toamnă precum ar fi lalelele, zambilele, narcisele se pregătesc de repaus vegetativ pentru a putea fi scoase, împachetate şi pregătite pentru plantările de toamnă.

Pentru că dorim să vă asigurăm produse de calitate, încetăm livrările în perioada verii ( 01.07 – 15.08 .2018 ) iar noi în acest timp, ne pregătim pentru noul sezon de toamnă. Vizităm producătorii noştrii pentru a vedea oferta şi calitatea produselor pentru sezonul de toamnă şi pregătim noul nostru catalog de produse.

Catalogul nostru de toamnă 2018 va fi distribuit în a doua parte a lunii august tuturor clienţilor înregistraţi în baza noastră de date, magazinul online se deschide din data de 15 august şi începând din această dată aşteptăm comenzile dumneavoastră.

Până atunci ne puteţi urmări pe Facebook : https://www.facebook.com/SweetGarden.ro unde zi de zi vom posta ceva interesant!

Puteţi citi articolele noastre de pe Blog : http://sweetgarden.ro/blog

Dacă nu sunteţi client Înregistrat în baza noastră de date, puteţi comanda catalogul nostru de produse Toamnă 2018 de aici : http://sweetgarden.ro/catalog

Dacă doriţi să fiţi informat de deschiderea magazinului, de cele mai noi plante şi oferte, abonaţi-vă la newsletterul nostru!

Vă aşteptăm în sezonul de toamnă şi rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru eventuale informaţii!

Tel: 0757-059275

      0757-059274

e.mail: info@sweetgarden.ro

    

1