A sosit vara!

A sosit vara şi la fel ca în anii anteriori, în această perioadă suspendăm livrarea coletelor cu plante. Plantele ornamentale, pomii fructiferi şi viţa de vie cresc deja în grădina dumneavoastră, bulbii de gladiole, daliile și crinii sunt în plină înflorire; iar cele de toamnă, cum ar fi lalelele, zambilele, narcisele se pregătesc de repaus vegetativ pentru a putea fi scoase, împachetate şi pregătite pentru plantările de toamnă.

Pentru că dorim să fiți siguri că veți primi produse de calitate, încetăm livrările pe perioada verii (01.07 – 15.08 .2020).  În tot acest timp, noi ne pregătim pentru următorul sezon, cel de toamnă. Vizităm producătorii pentru a vedea oferta şi calitatea produselor pentru sezonul de toamnă şi pregătim noul nostru catalog de produse.

Catalogul de toamnă 2020 Sweet Garden va fi distribuit în a doua parte a lunii august tuturor clienţilor înregistraţi în baza noastră de date, iar magazinul online se va deschide din data de 15 august, moment din care aşteptăm și comenzile dumneavoastră.

Până atunci ne puteţi urmări pe Facebook : https://www.facebook.com/SweetGarden.ro unde zi de zi vom posta ceva interesant!

Puteţi citi articolele noastre de pe Blog : http://sweetgarden.ro/blog

Dacă nu sunteţi client Înregistrat în baza noastră de date, puteţi comanda catalogul nostru de produse Toamnă 2020 de aici : http://sweetgarden.ro/catalog

Dacă doriţi să fiţi informat cu privire la cele mai noi plante şi oferte, la deschiderea magazinului online, abonaţi-vă la newsletterul nostru!

Vă aşteptăm în sezonul de toamnă şi rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru eventuale informaţii!

Tel: 0757-059275

       0757-059274

e.mail: info@sweetgarden.ro

    

1