Grăbiţi venirea primăverii!

Bulbii de flori plantaţi din toamnă, au nevoie în fiecare an de frigul iernii pentru ca în primăvară să ofere din nou o înflorire de vis. Cu ajutorul acestui mic truc putem influenţa acest lucru.

Să alegem încă de pe acum bulbii de flori

Chiar şi până la mijlocul lunii decembrie, mai putem încerca acest mic truc cu bulbii noştri favoriţi de flori. În prima etapă alegeţi-vă bulbii de flori pe care doriţi să-i admiraţihttp://www.sweetgarden.ro/semintele-si-bulbi-de-flori 

Direcţia-frigider!

În cazul în care dorim să ne bucurăm de înflorirea acestora încă de la sfârşitul lunii februarie-începutul lunii martie, aşezăm de pe acum aceşti bulbi de flori în compartimentul pentru legume al frigiderului – unde avem o temperatură constantă. Astfel ei vor simţi că a şi sosit iarna.


Câteva săptămâni mai târziu

Peste aproximativ 5-6 săptămâni scoatem bulbii de flori din frigider şi îi plantăm în ghivece. Vor simţi căldura din cameră ca şi cum ar fi căldura primăverii şi astfel vor începe să se trezească la viaţă.


În timp ce afară încă este frig

Chiar dacă afară încă nu simţim căldura primăverii, această căldură a fost adusă deja în căminul nostru de către minunaţii bulbi de flori.


1