« Înapoi la pagina precedentă

Zmeur Aromat de Fertod

Cod: 13201


Fructele sunt mari, lucioase, de un roșu deschis la culoare și se desprind uşor de receptacul. Pulpa este tare, ca urmare rezistă bine la transport. Are productivitate ridicată. Datorită fructelor mari, culesul este foarte eficient.
 


Momentan nu este disponibil

  
Perioadă de plantare: februarie - aprilie / octombrie - decembrie


  
Perioadă de coacere:
iul - aug
  
Cerinţe faţă de amplasament: Soare, semiumbră

  
Mărimea la livrare: butaş cu rădăcină liberă

  • Groapa de plantare să fie potrivită pentru rădăcini, aprox. 25x25 cm.
  • Părţile deteriorate, rupte ale rădăcinilor se îndepărtează.
  • Butaşii proaspăt plantaţi trebuie udaţi foarte bine, iar pământul de la baza tulpinii trebuie puţin bătucit. 
  • Zmeurul fructifică abundent dacă este plantat pe sol fertil, potrivit de umed, distanţa minimă de plantare: 50  cm.
  • Dacă este necesar se poate conduce pe spalier, în condiţii de secetă se asigură umiditatea corespunzătoare.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • La sfârşitul toamnei/începutul primăverii se taie deasupra solului ramurile care au rodit.
  • Dacă observaţi semne de boală la zmeur adresaţi-vă unui magazin fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Top

    Zmeur negru Black Jewel la ghiveci

    Cod: 13325
    Un zmeur care produce fructe cu totul aparte prin aspectul lor - acestea fiind negre, strălucitoare precum niște bijuterii. O salată multicoloră cu boabe de zmeură, de diferite soiuri va fi un deliciu...
  • Zmeur Autumn Sun

    Cod: 13668
    Un soi extrem de productiv, robust, viguros. Fructele sunt aspectuoase, mari, de un galben plăcut ochiului. Din punct de vedere gustativ sunt un deliciu. Aroma lor bucură papilele gustative. Recoltarea...
  • Zmeur purpuriu Brandywine

    Cod: 13231
    Un zmeur care se remarcă în primul rând, prin culoarea purpurie a fructelor pe care le produce din abundență! Acestea sunt nu doar aspectuoase, ci și foarte gustoase, dulci, intens aromate.  Se...
0