« Înapoi la pagina precedentă

Păr Conference

Cod: 11204


Este un soi de toamnă. Fructele se depozitează chiar şi 6 luni în locuri amenajate. Mărimea lor anuală variază între 120-220 gr. Pieliţa este galben- verzuie, fiind acoperită pe aproape toată suprafaţa cu pete ruginii de diferite mărimi. Pulpa este albă, fină, fondantă, suculentă, foarte dulce, aromată. Pomul este mediu viguros. Polenizator: Williams, Favorita lui Clapp.
 


Momentan nu este disponibil
Disponibil: 15.08.2020

  
Perioadă de plantare: februarie - aprilie / octombrie - decembrie


  
Perioadă de coacere:
sept - sept
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: puiet altoit de 2 ani

  • Groapa de plantare să fie potrivită pentru rădăcini, aprox. 60x60 cm.
  • Rădăcinile trebuie scurtate iar părţile deteriorate, rupte se îndepărtează.
  • Este foarte important ca punctul de altoi să rămână la suprafaţa pământului.
  • Puieţii proaspăt plantaţi trebuie udaţi foarte bine, iar pământul de la baza tulpinii trebuie puţin bătucit.
  • Părul preferă sol fertil, este rezistent la secetă, distanţa minimă de plantare: 2,5-3 m.
  • În primii 1-3 ani se aplică tăieri de formare a coroanei, din anul 4 se aplică tăieri de întreţinere şi de fructificare, în perioada februarie-martie.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • Dacă observaţi semne de boală la pomi adresaţi-vă unui specialist fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Păr Arabitca

    Cod: 11201
    Este un soi foarte timpuriu, de vară, care se coace deja la sfârşit lunii iunie. Fructele sunt mici, cu formă specifică de pară, de culoare galben deschis, foarte zemoase, dulci şi aromate...
  • Nou

    Păr columnar

    Cod: 12812
    Acest pom fructifer are creștere columnară, ceea ce îl face ideal pentru cei care doresc fructe proaspete, dar nu beneficiază de prea mult spațiu exterior. Este astfel, ideal pentru balcoane, terase...
  • Păr Williams

    Cod: 11210
    Este un soi remercabil, cu fructe mari (160-220 gr.). Pieliţa este subţire, devine galben-pai la maturitatea deplină. Pulpa, alb-gălbuie este foarte fină, suculentă, dulce-vinurie, intens aromată...
1