Nou

« Înapoi la pagina precedentă

Heuchera Black Pearl

Cod: 47437


Plantă perenă perfectă pentru grădinile care vor să iasă în evidență. Tufa pe care o formează are un aspect foarte îngrijit, sub formă de movilă, e compactă, densă și bogată în foliaj. Punctul forte al heucherei Black Pearl constă în cromatica și forma frunzelor. Acestea sunt destul de lucioase și au o nuanță atât de închisă de purpuriu, încât par negre. Din punct de vedere formal, au marginile profund crestate, cu marginile fin ondulate. Tulpinile și partea înferioară a frunzelor sunt violet-purpurii. Vara, își fac apariția o mulțime de floricele albe, sub forma unor clopoței, ce stau în vârful unor tije subțiri. Acestea se înalță cu circa 40-60 cm, deasupra tufei și pot fi tăiate pentru a da un farmec în plus, buchetelor sau aranjamentelor florale. Este foarte ușor de întreținut. Arată minunat ca plantă solitară, însă e cu adevărat remarcabilă în diferite combinații de Heuchera, contrastante din punct de vedere cromatic sau printre alte plante perene, ba chiar și în ghivece. Se poate amplasa atât în zone luminoase, cât și parțial umbrite.
 


Preț: 35 lei

  
Perioadă de plantare: martie - noiembrie


  
Perioada de înflorire:
iun - iul
  
Cerinţe faţă de amplasament: Soare, semiumbră

  
Mărimea la livrare: plantă la ghiveci, P9

  • Plantele din ghivece pot fi plantate în grădină în orice perioadă a anului, excepţie face perioada geroasă când pământul este îngheţat.
  • Săpăm o groapă ceva mai mare decât mărimea ghiveciului şi-o udăm bine de tot.
  • Apăsăm pereţii ghiveciului, astfel încercând să scoatem planta.
  • Nu se curăţă rădăcinile de pământ, se pune planta împreună cu acesta în groapa de plantare, apoi se pune un strat de pământ deasupra şi se udă bine.
  • Distanţa minimă de plantare este de: 30 cm. Înălţimea la maturitate este de: 20-60 cm.
  • În condiţii de secetă se asigură umiditate corespunzătoare.
  • Pentru înflorire bogată se administrează anual îngrăşământ.
  • Dacă observaţi semne de boală la plante adresaţi-vă unui magazin fitosanitar.

Produse recomandate


Produse similare

0