Deveniţi şi dumneavoastră membru al clubului Sweet Garden!

Clubul nostru a fost înfiinţat pentru a mulţumi clienţilor noştri fideli pentru faptul că ne-au fost alături şi au avut încredere în noi. Onorăm membrii Clubului Sweet Garden cu reduceri speciale şi cadouri.

De ce este bine pentru dumneavoastră să deveniţi membru al Clubului Sweet Garden ?

În afară de avantajele clientului înregistrat, veţi beneficia de următoarele:

  • Cheltuielile de livrare pentru membrii clubului sunt doar de 15 lei (faţă de 23 lei în general)
  • În toată gama noastră de produse există unele, care sunt limitate ca număr, acestea sunt disponibile numai pentru membrii clubului.
  • Periodic, oferim cadouri/promoţii numai membrilor clubului.
  • La înregistrare în Club, fiecare membru primeşte un cadou surpriză.

 

Cum puteţi deveni membru al Clubului Sweet Garden ?

În cazul în care valoarea totală a comenzilor atinge/depăşeşte valoarea de 3.000 de lei şi aţi comandat de cel puţin cinci ori, noi vă trimitem automat o notificare prin care vă înştiinţăm că aţi devenit membru al clubului nostru.

Doar acele comenzi vor fi luate în considerare care au fost preluate iar valoarea acestora a fost înregistrată în contul nostru.

În cazul comenzilor neonorate din partea Sweet Garden sau în urma anulării comenzilor de către utilizator (includem aici şi retragerea/răzgândirea anunţată de către utilizator, în ceea ce priveşte comanda) acestea nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care produsul(ele) comandat(e) de utilizator, din cauza unei reclamaţii sunt înapoiate la SweetGarden, serviciul nostru de clienţi, în cadrul unui arbitraj, are dreptul de a decide, dacă aceasta (comanda) poate fi luată în considerare la admiterea clientului ca membru în club.

SweetGarden îşi rezervă dreptul de a exclude orice membru al Clubului în cazul în care acesta nu are un comportament moral/etic.

Înregistrarea în Clubul Sweet Garden nu prezintă dezavantaje.

Pe baza unei dispoziţii scrise, trimise la adresa info@sweetgarden.ro membrul de Club are dreptul de a se retrage oricând.

                                          

0