« Înapoi la pagina precedentă

Piersic Redhaven

Cod: 11407


Fructul este mare de 140-160 g şi are formă de sferă asimetrică. Coaja este mediu-tomentoasă. Culoarea de bază este galbenă cu supracoloraţie de roşu închis. Pulpa galbenă este gustoasă, dulce-acrişoară, destul de tare, neaderentă la sâmbure. Se prelucrează bine, fiind ideal pentru prăjituri ori torturi. Este caracterizat de productivitate sistematică şi bună capacitate de adaptare.
 


Preț: 32 lei

  
Perioadă de plantare: februarie-aprilie / octombrie-decembrie


  
Perioadă de coacere:
iul - aug
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: puieț altoit de 2 ani

  • Groapa de plantare să fie potrivită pentru rădăcini, aprox. 60x60 cm.
  • Rădăcinile trebuie scurtate, iar părţile deteriorate, rupte se îndepărtează.
  • Este foarte important ca punctul de altoi să rămână la suprafaţa pământului.
  • Puieţii proaspăt plantaţi trebuie udaţi foarte bine, iar pământul de la baza tulpinii trebuie puţin bătucit.
  • Piersicul se dezvoltă bine pe multe tipuri de sol, distanţa minimă de plantare: 3 m.
  • În primii 1-3 ani se aplică tăieri de formare a coroanei, din anul 4 se aplică anual tăieri de întreţinere şi de fructificare, în perioada martie-aprilie.
  • Pentru fructificare mai bună se administrează anual îngrăşământ.
  • Dacă observaţi semne de boală la pomi adresaţi-vă unui magazin fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

  • Piersic Incrocio Pieri

    Cod: 11411
    Produce fructe mari (120gr. aproximativ), rotunde, tomentoase. Pieliţa este alb-verzuie cu o pată roşie. Pulpa extraordinar de gustoasă, pietroasă, zemoasă este și ea tot alb-verzuie. Ideale pentru...
  • Nou

    Piersic Red Top

    Cod: 11935
    Este un soi extrem de îndrăgit, de vigoare medie, ce produce fructe mari, apetisante. Pielița preponderent roșie, acoperă pulpa galbenă, dar suculentă, aromată, ce se desprinde ușor de sâmbure...
  • Piersic Cresthaven

    Cod: 11402
    Fructele sunt destul de mari, sferice, ușor turtite, puţin tomentoase. Coaja în mare parte este de culoare roşie, intensă ca nuanță. Pulpa galbenă este dulce, gustoasă, tare, neaderentă. Folosirea...
1