%

« Înapoi la pagina precedentă

Trandafir teahibrid Meilland Jeanne Moreau®

Cod: 21196


Grația, eleganța și rafinamentul - toate deopotrivă vor fi la ele acasă, grație acestui trandafir. Creatorii săi, celebra Casă Meilland și-au dorit să obțină un soi extraordinar, demn să reflecte candoarea unei mari doamne a cinematografiei franceze. Așa s-a născut acest trandafir, de aici și numele său – Jeanne Moreau. Formează o tufă bogată, densă, cu foliaj verde închis, ce nu face alteva decât să scoată în evidență florile. Acestea sunt mari, cu zeci de petale albe cu discrete tente crem și un parfum intens, amețitor de-a dreptul. Ca orice trandafir cu licență, el reprezintă garanția calității. Nu degeaba a primit numeroase distincții, premii și medalii în diferite părți ale lumii: Elveția (Geneva), Franța (Saverne) Germania (Baden-Baden) sau Japonia (Gifu). Se amplasează în locuri însorite, cu multă lumină. Este un soi rezistent, cu creștere viguroasă. Are o înflorire precoce, neîntreruptă și abundentă. De la sfârșitul lunii mai și până toamna târziu, spre sfârșit de octombrie îl veți putea admira în toată splendoarea. Trandafirul este recomandat chiar și pentru cei care realizează buchete sau aranjamente, deoarece florile tăiate o rezistență în vază de la o săptămână, până la 10 zile.
 


Preț: 32.8 lei
Preţ inițial: 41 lei

  
Perioadă de plantare: februarie - mai / septembrie - decembrie


  
Perioada de înflorire:
mai - oct
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: butaş împachetat

  • Înainte de plantare, rădăcinile trebuie ţinute în apă pentru o zi.

  • Săpăm o groapă suficient de mare (aprox. 25x25 cm), astfel încât rădăcinile să încapă comod în ea. Se udă groapa bine de tot înainte de plantare.

  • După plantare, ramurile trebuie tunse la 2-3 muguri. Nu trebuie scurtate rădăcinile, doar părţile deteriorate se taie.

  • Foarte important este ca punctul de altoi să rămână deasupra solului cu 1-2 cm.

  • Trandafirul creşte până la 80-90 cm și preferă solul uşor lutos, cu drenaj bun.

  • În condiţii de secetă se asigură umiditatea corespunzătoare.
  • Pentru înflorire mai bogată se administrează anual îngrăşământ.
  • Dacă observaţi semne de boală la plante adresaţi-vă unui magazin fitosanitar.

Produse asociate


Produse similare

0