Ce plante veşnic verzi se pretează pe morminte?

Aţi dori să plantaţi un copac sau o plantă veşnic verde pe locul de veci al celor dragi? Unul care îl înfrumuseţează pe tot parcursul anului şi nu necesită prea multă îngrijire?

Acum puteţi alege din mai multe tipuri de plante veşnic verzi care pot fi plantate imediat.

În cazul în care dorinţa dumneavoastră este ca planta să vă exprime durerea simţită pentru pierderea celor dragi, atunci alegeţi o plantă cu semnificaţie tristă, cu ramuri care atârnă sau se aştern peste mormânt cum ar fi: Juniperus horizontalis Blue Chips, Juniperus Squamata Blue Carpet, Cedru plângător sau un Juniperus Golden Carpet 

Dar în cazul în care doriţi ca planta prin înfăţişarea ei să facă trimitere la înviere, viaţa veşnică atunci trebuie să alegeţi plante care cresc în formă de stâlp cum ar fi: Chamaecyparis albastru, Chamaecyparis galben, Tisa. sau un Junuperus Meyeri

Puteţi planta pe mormânt şi plante perene veşnic verzi care acoperă solul, cum ar fi: Iedera comună sau cu frunze pestriţe, Vinca minor sau dacă spațiul este mai umbrit Pachysandra terminalis. Acestea într-un interval de unu-doi ani vor forma un spaţiu verde coerent care completate cu câteva ghivece de Crizanteme va fi foarte aspectuos în zilele de comemorare.

Dacă aveţi nevoie de alte sugestii sau sfaturi privind plantarea, îngrijirea plantelor vă rugăm contactaţi-ne cu încredere!


0