Nou

« Înapoi la pagina precedentă

Eucomis comosa Sparkling Beauty

Cod: 31190


O plantă perenă despre care putem spune că are o frumusețe arhitecturală. Prezența sa va fi cu siguranță remarcată, deoarece formează o tufă cu un aspect interesant. Din mijlocul unui mănunchi de frunze lungi, asemănătoare unui amarilis, se înalță tije viguroase, destul de groase, purpurii la culoare. Acestea susțin floricele drăgălașe și firave, ce par niște steluțe în momentul în care se deschid. Arată bine solitar sau alături de alte plante perene, însă se poate planta și de-a lungul unui trotuar, pentru a obține o bordură de mare efect. Se amplasează în locuri luminoase, însorite. 
 


Momentan nu este disponibil

  
Perioadă de plantare: martie - mai


  
Perioada de înflorire:
iun - sept
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: 1 bulb/ 1 pachet

  • Bulbii de flori se depozitează până la plantare în spaţii uscate, bine aerisite, răcoroase. Desfaceţi pachetul lor pentru aerisire.
  • Adâncimea de plantare: 10-15 cm, distanţa de plantare între bulbi: 20-30 cm.
  • Eucomis preferă solul fertil, bine drenat.
  • Numai atunci se taie partea aeriană când este complet uscată, astfel substanţele nutritive din aceasta se vor depozita în bulb.
  • Bulbii de eucomis sunt rezistenţi la ger pâna la temperaturi de aproximativ -7 grade C. În zonele mai geroase este necesară scoaterea lor toamna.
  • Bulbii de eucomis se păstrează până primăvara următoare când se replantează în spaţii răcoroase, uscate.

Produse recomandate


Produse similare

0