« Înapoi la pagina precedentă

Muscari White Magic

Cod: 32514


Această plantă fermecătoare, de talie mică, aduce un strop de eleganță prin florile sale delicate, albe ca zăpada, dispuse sub forma unor clopoței miniaturali. Frunzișul verde deschis creează un contrast rafinat, scoțând în evidență puritatea și strălucirea florilor. Muscari White Magic înflorește în perioada aprilie-mai, formând un covor floral spectaculos care va atrage privirile tuturor. Este ideal pentru a fi plantat în grupuri compacte sau alături de alte flori de primăvară precum lalele și narcise, amplificând astfel efectul decorativ. De asemenea, această plantă versatilă se poate cultiva cu succes și în ghivece. Se plantează în locuri însorite. 
 


Momentan nu este disponibil
Disponibil: 15.08.2024

  
Perioadă de plantare: septembrie - decembrie


  
Perioada de înflorire:
apr - mai
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  • Bulbii de flori se depozitează până la plantare în spaţii uscate, bine aerisite, răcoroase. Desfaceţi pachetul lor pentru aerisire.
  • Plantele bulboase preferă solul fertil, potrivit de umed, bine drenat.
  • Bulbii se aşază în groapa de plantare cu partea ascuţită în sus/cu rădăcinile de anul trecut în jos.
  • Numai atunci se taie partea aeriană când este complet uscată, astfel substanţele nutritive din aceasta se vor depozita în bulb.
  • Bulbii de toamnă sunt rezistenţi la ger, nu necesită protecţie de iarnă. Doar în cazul în care îi plantăm în ghiveci, atunci trebuie acoperit peretele ghiveciului.
  • Înainte şi după înflorire se poate administra îngrăşământ.

 


Produse recomandate


    Produse similare

    0