Fructele de pădure - preferatele familiei

Mărunte, crocante, zemoase, apetisante şi îndrăgite de toată lumea, delicioasele fructe de pădure sunt vedetele magazinului nostru online în acest sezon de primăvară! 

Preferatele copiilor

Fructele de pădure sunt preferatele copiilor noştri. Nu bine apucăm să le culegem, că se și consumă de îndată, de cele mai multe ori chiar direct de pe tufă. Aşadar este foarte important ca arbuştii fructiferi să fie stropiţi, doar în cazul în care într-adevăr este nevoie.

fructe de padure

Adevărate bombe de vitamine!

Fructele de pădure sunt pline de vitamine şi de săruri minerale necesare organismului nostru, aşadar sunt alegerea optimă ca sursă de sănătate! Coacăzele negre curăţă sângele şi rinichii, zmeura abundă în vitamina C, frăguţele au efect antibacterian, curăţă dinţii şi repară pielea arsă de razele soarelui.

Proaspete, uscate sau fierte!

Deoarece pot fructifica destul de mult, e bine să ştim că se pot consuma nu doar proaspăt culese ci şi preparate în diverse gemuri, supe, prăjituri sau siropuri! Nu ezitaţi să vă serviţi musafirii cu fructe proaspete sau delicatese pregătite din acestea.

Doar o singură problemă vom întâmpina

Este extrem de greu să ne alegem preferatele. De aceea încercăm să vă oferim cât mai multe informaţii şi vă stăm cu drag la dispoziţie dacă aveţi întrebări despre fructele de pădure sau arbuştii fructiferi.


0