Grăbiţi venirea primăverii!

Bulbii de flori, plantaţi din toamnă au nevoie în fiecare an, de frigul iernii pentru ca în primăvară să ofere din nou, o înflorire de vis. Cu ajutorul acestui mic truc putem influenţa acest lucru.

Să alegem încă de pe acum, bulbii de flori

Chiar şi până la mijlocul lunii decembrie putem încerca acest mic truc referitor la bulbii noştri favoriţi. În primă etapă alegeţi-vă bulbii florilor pe care doriţi să le admiraţihttp://www.sweetgarden.ro/semintele-si-bulbi-de-flori 

Direcţia-frigider!

În cazul în care dorim să ne bucurăm de înflorirea acestora încă de la sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie aşezăm de pe acum aceşti bulbi de flori, în compartimentul pentru legume al frigiderului – unde avem o temperatură constantă. Astfel, ei vor crede că a sosit iarna.

Câteva săptămâni mai târziu

După aproximativ, 5-6 săptămâni îi scoatem din frigider şi îi plantăm în ghivece. Vor simţi căldura ambientală şi o vor percepe drept căldura primăverii. Astfel vor începe să se trezească la viaţă.

În timp ce afară este încă frig

Chiar dacă afară încă nu simţim căldura primăverii, totuși, ea a fost adusă deja în căminul nostru, de către minunaţii bulbi de flori.


0