Hai să facem cunoștință și pe Instagram

Ne știți voi, nu? Sweet Garden, acel magazin de frumuseți ale naturii ... Suntem cei care iubim grădinăritul și tot ceea ce ține de el. Iubim pomii, copacii, plantele ornamentale, roditoare și știm muuulte despre toate acestea. Avem grijă să vă oferim o gamă largă și variată de minunății, să vă informăm cu privire la fiecare în parte, să vi le împachetăm cu grijă, atenție șl drag, să vi le trimitem doar atunci când știm că este momentul potrivit pentru a le planta, vă oferim garanția alegerii voastre și nu în ultimul rând, încercăm să vă dăm cele mai bune și utile sfaturi.

DAR cu toate acestea …   Știți ce e InstaSweet?

Așa ne place să ne spunem uneori, practic e numele nostru de ”scenă” și se referă la Sweet Garden, în lumina Instagramului.  Vizitați-ne pagina oficială Sweet Garden, ne veți cunoaște altfel. Veți intra într-o lume a imaginilor vii, intens colorate, cu plante noi și vechi, dar și una în care veți primi sfaturi sau idei ingenioase pentru grădinile voastre, precum și răspunsuri la întrebările care vă frământă. 

Lumea de pe Instragram este una cu totul diferită de cea a Facebook-ului sau a webshop-ului. Cunoașteți-ne și în această variantă. Credem că o să vă fim pe plac. Suntem versatili și ne adaptăm rapid la orice. Suntem mereu aceiași, în orice context, dar ne prezentăm diferit, în funcție de ”locul” în care ne aflăm. Nici voi nu vă îmbrăcați la fel atunci când faceți sport și atunci când mergeți la teatru. Sunteți aceleași persoane, dar în haine diferite, adaptate locului în care doriți să mergeți. Ei bine, e valabil și pentru noi. Suntem tot Sweet Garden, dar într-o altă ”haină” adică perspectivă - cea a imaginilor, însă la fel de serioși, responsabili și atenți la nevoile voastre, la ceea ce știm că vă place și vă interesează. Vrem să fim alături de voi, oriunde ați alege să mergeți în lumea virtuală. Poate mulți, nu știți că ne puteți găsi și pe Insta.

Suntem clasici și moderni, în același timp. Ne dorim și ne străduim să fim exact așa cum simțim că ar plăcea, că e mai comod și că e la-ndemână pentru toată lumea

Poate ție îți place să răsfoiești catalogul, dar altuia îi place să stea pe Facebook și să ne citească postările, în timp ce celuilalt îi surâde mai tare să ne admire insta foto-urile, insta story-urile și ”insta sfaturile”. Indiferent care este calea pe care o preferi, urmărește-ne. Vei avea parte doar de lucruri frumoase, gustoase și utile. So, folow us și pe Instagram. Intră în comunitatea noastră de acolo, unde imaginile vorbesc și îmbină culori, forme, idei, sfaturi, răspunsuri etc... 

Ce zici, ne vrei alături de tine? Dorești să intri în lumea noastră?  Perfect!!! Te așteptăm cu drag.   

                           


0