Teoria și practica tăierilor profesioniste la vița-de-vie
Cod: 54022
Sunteți un practician care ar dori să învețe mai multe despre tăiere? Sunteți începător și doriți câteva informații de bază? Fie că sunteți viticultor cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau amator, această carte vă va răspunde la toate întrebările legate de tăierea viței de vie.
Pentru că aici nu veți găsi doar principiile dovedite. Veți obține, de asemenea, informații bine fondate despre fondul fiziologic al plantelor. În carte sunt prezentate și explicate toate sistemele importante de tăiere ale diferitelor sisteme de conducere, cu avantajele și dezavantajele lor.
Produse recomandate
- Preț: 33 lei
Preţ inițial: 39 lei - Cod: 44321
Calycanthus r. Aphrodite
Preț: 94 lei
Preţ inițial: 110 lei - Cod: 33061
Salată Rucola
Preț: 8 lei
Preţ inițial: 9 lei - Preț: 25 lei
Preţ inițial: 29 lei
Produse similare
- Cod: 54002
Cartea viei și a vinului
Preț: 38 lei - Cod: 54023
Grădinăritul în zonele urbane
Preț: 29 lei - Preț: 39 lei
- Cod: 54021
Regenerarea fertilității solului
Preț: 42 lei