« Înapoi la pagina precedentă

Ceapă decorativă Red Mohican

Cod: 32532


O raritate printre cepele decorative. Tija înaltă și viguroasă susține în vârful ei, un impresionant glob cu creastă, alcătuit dintr-o aglomerare de floricele, asemănătoare unor chibrituri subțiri. Culoarea burgundi este unică pentru o astfel de plantă. ”Chibriturile” vinurii au în vârf, un mic decor alb creând astfel un efect vizual incredibil. La cei 30 cm înălțime, planta va ieși cu ușurință în evidență. Pentru o grădină modernă este alegerea perfectă. Va uimi prin culoarea și forma deosebită a capului floral. În locuri cu mult soare, creșterea ei va fi armonioasă. Este spectaculoasă plantată solitar sau cu altele din familia sa, dar de culori dfierite. Dacă nu dispuneți de un spațiu generos, o puteți planta și în ghiveci. Pachetul conţine 1 bulb.
 


Momentan nu este disponibil

  
Perioadă de plantare: septembrie - decembrie


  
Perioada de înflorire:
mai - iul
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: 1 bulb/ 1 pachet

  • Bulbii de flori se depozitează până la plantare în spaţii uscate, bine aerisite, răcoroase. Desfaceţi pachetul lor pentru aerisire.
  • Plantele bulboase preferă solul fertil, potrivit de umed, bine drenat.
  • Bulbii se aşază în groapa de plantare cu partea ascuţită în sus/cu rădăcinile de anul trecut în jos.
  • Numai atunci se taie partea aeriană când este complet uscată, astfel substanţele nutritive din aceasta se vor depozita în bulb.
  • Bulbii de toamnă sunt rezistenţi la ger, nu necesită protecţie de iarnă. Doar în cazul în care îi plantăm în ghiveci, atunci trebuie acoperit peretele ghiveciului.
  • Înainte şi după înflorire se poate administra îngrăşământ.

Produse asociate


Produse similare

1