« Înapoi la pagina precedentă

Lalele Crown of Dynasty

Cod: 32547


Laleaua Crown of Dynasty este o lalea magnifică și elegantă,cunoscută și sub numele de Coroana Dinastiei. Această varietate de lalea este apreciată pentru frumusețea ei excepțională și pentru florile sale impresionante. Ceea ce face această varietate de lalea cu adevărat specială sunt florile sale mari și vibrante. Ele au petale rotunjite și dense, care formează o coroană superbă. Culoarea lor principală este un roz intens în vârf și galben-portocaliu la bază. Florile au o textură matasoasă și strălucesc sub soarele strălucitor, aducând o notă de eleganță și grandoare în grădina ta. Florile sale sunt foarte rezistente și pot rezista mult timp în buchete, făcând din ele o alegere populară în aranjamentele florale. Laleaua Crown of Dynasty este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și frumusețe în grădină sau în aranjamentele florale. Pachetul conține 7 bulbi.

 


Momentan nu este disponibil

  
Perioadă de plantare: septembrie - decembrie


  
Perioada de înflorire:
apr - mai
  
Cerinţe faţă de amplasament: Lumină, soare

  
Mărimea la livrare: 7 bulbi/ 1 pachet

 • Bulbii de flori se depozitează până la plantare în spaţii uscate, bine aerisite, răcoroase. Desfaceţi pachetul lor pentru aerisire.
 • Adâncimea de plantare: 8-10 cm, distanţa de plantare între bulbi: 10-20 cm.
 • Lalelele preferă solul bine drenat, afânat, în sol foarte umed, compact bulbii se putrezesc.
 • Bulbii de lalele se aşază în sol cu partea ascuţită în sus.
 • Numai atunci se taie partea aeriană când este complet uscată, astfel substanţele nutritive din aceasta se vor depozita în bulb.
 • Bulbii de lalele sunt rezistenţi la ger, nu necesită protecţie de iarnă, doar în cazul în care îi plantăm în ghiveci. Atunci trebuie acoperit peretele ghiveciului.
 • După 3-4 ani bulbii se scot din pământ şi se separă, astfel ei vor da naştere la flori mai mari.

Produse recomandate


  Produse similare

  0